Mijn Pinkeltjesland

LEKKER BUITEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN

Naar de basisschool

Gaat je kind bijna naar de basisschool of is hij of zij net gestart? Het is voor jouw kind en jou als ouder een spannende tijd. Hoe zal het gaan op school? Zal je zoon of dochter het leuk vinden op school en hoe zal het wennen op school gaan?

Vaak maken kinderen in deze periode ook hun start op de Buitenschoolse Opvang (BSO).
Pinkeltjesland begeleidt deze start op de BSO met de grootste zorg. Wij vinden het belangrijk om jou en je kind een goede start te geven bij ons op de opvang.
Deze begeleiding begint al voordat de opvang start. Allereerst door jullie bij ons te ontvangen voor een rondleiding. Vlak voor de start word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waarin we de gang van zaken op de BSO zullen bespreken. Daarnaast zullen we jullie wensen en verwachtingen bespreken. Voor de startdatum van de opvang kan je zoon of dochter een keertje komen wennen om de start nog gemakkelijker te maken.


De kwaliteiten van Pinkeltjesland Buitenschoolse Opvang op een rij

  • Bij ons staan uitdagen, ontdekken, ontwikkelen en genieten in een groene omgeving centraal in de opvang.
  • Wij bieden kinderen een natuurlijke, leerzame, gezonde en veilige omgeving om zich in hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen.
  • Bij Pinkeltjesland maakt ieder kind plezier.
  • Divers activiteiten aanbod, hierdoor doen de kinderen veel ervaringen en ontwikkeling op binnen de BSO.
  • Verschillende opvangpakketten, hierdoor kun je de opvang goed afstemmen op jouw opvangbehoeften.

En nu? Kom kijken bij Pinkeltjesland!

Wij denken graag met je mee over jouw opvangwensen. Maak gerust een afspraak voor een rondleiding om alvast bij ons te komen kijken. Wij leiden je met plezier vrijblijvend rond op onze buitenschoolse opvang en beantwoorden al jouw vragen. We nodigen je graag uit om Pinkeltjesland en al haar kwaliteiten zelf te ervaren.