Mijn Pinkeltjesland

LEKKER BUITEN

LEKKER BUITEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN

Paula Bernsen, Directeur Wonderland groepPaula Bernsen, directeur Wonderland groepWie smelt er niet voor de glimlach van een kind? Zo begon mijn sollicitatiebrief bij Wonderland Kinderopvang. Inmiddels al 13 jaar later werk ik nog steeds met passie in de kinderopvang. In die jaren kwamen er verschillende functies voorbij maar steeds bij dezelfde organisatie.

In mijn periode als pedagogisch medewerker ontdekte ik wat ik belangrijk vind in de beleving van de kinderen op de opvang. Vanaf januari 2016 heb ik de eer om directeur te zijn van onze organisatie.

Wij vormen met de Wonderland Groep een groep met meerdere kinderopvangorganisaties: Kinderopvang Baarn, Wonderland Kinderopvang, PetitPetit Kinderopvang, Kinderopvang Kikker Rik, Pinkeltjesland en ZorgBSO de Vrije Vogel.

“Wonderland geeft kinderen de ruimte” is onze merkbelofte. Dit geldt voor de kinderen maar uiteraard ook voor de medewerkers. Wij werken zo decentraal mogelijk om zo de dienstverlening zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op de wensen van de kinderen en ouders. Tegelijk geeft dit de medewerkers de kans om ‘iets van henzelf’ te kunnen toevoegen aan de organisatie. Met meer dan 200 enthousiaste medewerkers zet ik mij iedere dag in voor de kwaliteit waar wij voor staan.

Samen met mijn man Robin en vier kinderen Pepijn (7), Flore (5), Imme (4) en Abel (1) vorm ik een vrolijk en energiek gezin.

Blogs

Hoe bewust ben jij als leidinggevende?
29 Jul 2018 15:13Hoe bewust ben jij als leidinggevende?

Juli 2018 - Vorig jaar schreef ik al een blog over pedagogisch bewust handelen naar kinderen toe. Maar hoe zit dit eigenlijk voor leidinggevenden? Zij werken weliswaar minder of helemaal niet met kinderen maar staan toch regelmatig voor een pedagogis  ... 

Pedagogisch: Als het belang van de ouder en het ki...
17 Jul 2017 11:35Pedagogisch: Als het belang van de ouder en het kind niet hetzelfde zijn….

Een nieuwe ouder belt naar de kindplanning. Moeder vertelt dat ze opvang voor haar baby’tje zoekt voor een halve dag opvang per week. Kindplanning regelt alles keurig met ouder en licht vervolgens de locatiemanager in. Je hoort de locatiemanager aa  ... 

Meer blogs