Vanaf nu heeft Pinkeltjesland een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Mijn Pinkeltjesland

LEKKER BUITEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN

Over ons

De ambitie van Pinkeltjesland

Kinderen zien groeien van pasgeboren baby tot een zelfverzekerd kind. Bij Pinkeltjesland zijn wij dagelijks bezig met het begeleiden van ‘onze’ kinderen. We willen hen het beste meegeven. We helpen hen opgroeien en zichzelf ontwikkelen. Daar ligt onze kracht en dat is onze ambitie.

Professionele opvang

Wanneer je dagelijks kinderen begeleidt in hun essentiële eerste levensjaren, dan doe je dat vanuit een overtuiging.

 

PL goede doelen sponsoring
De overtuiging dat kinderen in deze jaren die belangrijke basis voor later leggen. De overtuiging dat jij daar een rol in wilt spelen. De overtuiging dat jij een bijdrage aan hun ontwikkeling kunt leveren.
Bij Pinkeltjesland hebben wij deze overtuiging. Als professionele opvang bieden wij, naast de andere belangrijke personen voor een kind (de ouders, opa en oma) een vertrouwde omgeving. Een veilige, uitdagende en liefdevolle omgeving. Een omgeving waar vertrouwen en plezier ervoor zorgen dat je kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Pedagogisch bewust

Onze medewerkers zijn belangrijk voor jou en je kind. Zij begeleiden je kind op dagelijkse basis. Essentieel hierbij is dat onze medewerkers continu bezig zijn met de pedagogische kwaliteit van onze opvang. Zij worden hierin begeleid door een pedagoge, en ze worden geschoold. Bij onze kinderdagverblijven werken we met Voorschoolse Educatie (VE).

Wonderland groep

Paula Bernsen Wonderland groepPaula Bernsen
directeur Wonderland groep
Pinkeltjesland maakt deel uit van de Wonderland groep. Dit is een groep met meerdere kinderopvangorganisaties: Wonderland Kinderopvang, PetitPetit Kinderopvang, Kinderopvang Kikker Rik, Pinkeltjesland en Kinderopvang Baarn. Er zijn 30 locaties in Nederland en er werken ruim 320 medewerkers.

De Wonderland groep biedt professionele kinderopvang bij diverse locaties voor kinderdagverblijf (0-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Iedere organisatie (label) heeft een eigen identiteit, profilering en uitstraling. Wij geloven in lokaal ondernemerschap en decentrale verantwoordelijkheid voor onze locaties.

 

infographic WL 29012020