Vanaf nu heeft Pinkeltjesland een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Mijn Pinkeltjesland

ONTWIKKELEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN

Kwaliteiten op een rij kinderdagverblijf

Pinkeltjesland bevindt zich in Noordwijk. We nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze crèche. Je kunt dan zelf Pinkeltjesland en alle kwaliteiten van ons kinderdagverblijf ervaren.

 

Begeleiding door eigen pedagoge

Pinkeltjesland heeft een pedagoge in huis die aandacht heeft voor de pedagogische kwaliteit van onze kinderopvang. Samen met de medewerkers wordt er gekeken naar hun eigen handelen zodat zij kunnen groeien in hun kwaliteiten. Daarmee zorgt Pinkeltjesland voor een veilige, gezonde en uitdagende opvang. Op deze manier zorgen wij voor de beste kwaliteit opvang. Dat gunnen wij onze kinderen op Pinkeltjesland!

Plezier

Bij Pinkeltjesland maakt ieder kind plezier. Ze mogen stampen in de plassen en spelen in het zand. Maar ook voor de plantjes zorgen, helpen bij het maken van soep met groente uit de moestuin en ervaringen opdoen in de ontdektuin. Baby’s kijken verwonderd naar de blaadjes die bewegen in de wind, terwijl grotere kinderen zien hoe alles groeit en bloeit!

Buiten spelen

Kinderen spelen graag in de natuur. Ze zijn nieuwsgierig en de natuur daagt uit om te ontdekken en avonturen te beleven! Daarom brengen wij de kinderen iedere dag hiermee in aanraking. Al spelend ontdekken zij de natuur en doen ze nieuwe ervaringen op. Dit kan samen of alleen, op hun eigen manier en in hun eigen tempo.

Groenbeleid

Wij willen bijdragen aan de totstandkoming van een duurzame groene samenleving. We onderscheiden ons van vele andere kindercentra met ons ‘groenbeleid’. Pinkeltjesland zit midden in het groen en biedt kinderen een natuurlijke, leerzame, gezonde en veilige omgeving om zich in hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen.

Voeding

Een goede basis betekent ook gezonde voeding. Wij bieden de kinderen verantwoorde voedingsmiddelen aan. Ook wordt er regelmatig groenten en rauwkost uit eigen tuin gegeten. Niks smaakt natuurlijk zo lekker als je eigen gekweekte eten. Leerzaam en lekker.

Ontwikkelingsgerichte opvang

Van baby tot kleuter, ieder kind is leergierig en gebruikt zijn of haar omgeving om zich te ontwikkelen. We begeleiden dit ontwikkelingsproces, door goed naar het kind te kijken en te luisteren. De natuur rondom Pinkeltjesland helpt mee aan de ontwikkeling op zintuiglijk, motorisch, sociaal en moreel gebied.

Professionele medewerkers

In de eerste levensjaren legt je kind een belangrijke basis voor later. Een vertrouwde, veilige en liefdevolle omgeving is hierbij belangrijk. Dit bied je thuis en wil je natuurlijk ook bij de kinderopvang. Je kunt vertrouwen op ons team van professionele en ervaren medewerkers.

Flexibele opvang

Je kunt bij ons zowel vaste als flexibele opvang (of beide) afnemen. Wij hebben bij flexibele opvang een verplichte afname van 22 uur per maand. Dit doen we uit pedagogisch oogpunt voor jouw kind. Wanneer en op welk tijdstip jouw kind bij ons wordt gebracht, bepaal jij!

Wij zijn tot nu erg tevreden over Pinkeltjesland! Ons zoontje wordt goed opgevangen, speelt de hele dag en is met mooi weer veel buiten. De 'juffen' zijn bekwaam en weten aan het eind van de dag precies te vertellen hoe het is geweest.

Moeder van een zoontje op Pinkeltjesland

Ik ben erg tevreden over Pinkeltjesland. Vooral de insteek om zoveel mogelijk naar buiten te gaan en te kunnen ontdekken vind ik prettig.Over de leidsters ben ik ook zeer tevreden, ze lijken alles goed op orde te hebben.

Moeder van een dochter op Pinkeltjesland