Vanaf nu heeft Pinkeltjesland een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Mijn Pinkeltjesland

ONTWIKKELEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN


De zwangerschap en de eerste periode met jouw baby is een mooie tijd vol met nieuwe ervaringen. Het is ook een periode waarin je veel beslissingen neemt.

Eén daarvan is hoe je straks de zorg voor jouw baby met jouw carrière en andere bezigheden gaat combineren. Wie zorgt er voor jouw kindje wanneer je dat zelf even niet doet, hoe ga je de opvang van jouw baby regelen?


De keuze tussen kinderopvang en een oppas

 • Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en professioneel, vol enthousiasme en met vakkennis. Want kinderopvang is mooi en bijzonder werk.
 • Onze medewerkers worden continu geschoold, werken vanuit een pedagogisch beleid en zijn EHBO getraind.
 • Wij zorgen elke dag voor vaste en vertrouwde gezichten, ook als er vervanging nodig is door ziekte of vakantie.
 • Samen bespreken wij hoe we met je baby omgaan. Wij werken transparant en veilig. Er is een open cultuur waarbij medewerkers alert zijn op hun omgeving. Alle medewerkers moeten bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan ons overleggen en worden vervolgens continu gescreend.
 • Wij zijn alle dagen open en bieden gegarandeerde opvang.
 • Van jongs af aan ontdekt jouw kindje straks de wereld om zich heen. We bieden een plek die uitdaagt tot ontdekken en ontwikkelen. Jouw kind wordt bewust gestimuleerd om zich te ontwikkelen zodat hij of zij steeds zelfstandiger wordt.
 • Jouw kind leert omgaan en spelen met andere kinderen onder professionele begeleiding.

De kwaliteiten van Pinkeltjesland Kinderdagverblijf

 • Bij ons staan uitdagen, ontdekken, ontwikkelen en genieten in een groene omgeving centraal in de opvang.
 • Wij bieden kinderen een natuurlijke, leerzame, gezonde en veilige omgeving om zich in hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen.
 • Bij Pinkeltjesland maakt ieder kind plezier.
 • Wij bieden flexibele opvang.

En nu? Kom kijken bij Pinkeltjesland!

Wij denken graag met je mee over jouw opvangwensen en nemen de tijd om jouw baby te leren kennen. Zo kan jouw baby rustig bij ons wennen. Maak gerust een afspraak om alvast bij ons te komen kijken. Wij leiden je met plezier vrijblijvend rond op ons kinderdagverblijf en beantwoorden al jouw vragen. We nodigen je graag uit voor een rondleiding om Pinkeltjesland en al onze kwaliteiten zelf te ervaren.

Wij zijn tot nu erg tevreden over Pinkeltjesland! Ons zoontje wordt goed opgevangen, speelt de hele dag en is met mooi weer veel buiten. De 'juffen' zijn bekwaam en weten aan het eind van de dag precies te vertellen hoe het is geweest.

Moeder van een zoontje op Pinkeltjesland

Ik ben erg tevreden over Pinkeltjesland. Vooral de insteek om zoveel mogelijk naar buiten te gaan en te kunnen ontdekken vind ik prettig.Over de leidsters ben ik ook zeer tevreden, ze lijken alles goed op orde te hebben.

Moeder van een dochter op Pinkeltjesland