Mijn Pinkeltjesland

LEKKER BUITEN

LEKKER BUITEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN

Opvangpakketten Pinkeltjesland

 

Bij ons bepaal je zelf hoeveel kinderopvang je afneemt

Zo kun je de opvang optimaal afstemmen op jouw situatie. Je kunt kiezen of je hele dagopvang, halve dagopvang of flexibele opvang wilt afnemen.

Daarbij kun je kiezen voor verlengde opvang. De reguliere openingstijden van Pinkeltjesland zijn van 7.00-18.00 uur.

Hele dagopvang

Hele dagopvang is op een vaste dag of meerdere vaste dagen in de week gedurende een langere periode. Deze plaatsen zijn gegarandeerd. Voor deze plaatsen wordt een contract afgesloten met Pinkeltjesland.

Halve dagopvang

Heb je behoefte aan een halve dag kinderopvang? Dit kan bij Pinkeltjesland. Halve dagopvang is op een vaste halve dag of meerdere vaste halve dagen in de week gedurende een langere periode. Deze plaatsen zijn gegarandeerd. Voor deze plaatsen wordt een contract afgesloten met Pinkeltjesland.

Je kunt een contract afsluiten voor opvang in de ochtend of in de middag.
Momenteel is het niet mogelijk om op maandag, dinsdag en donderdag halve dagen af te nemen.
De openingstijden voor de halve dagopvang zijn in de ochtend van 7.00-13.00 uur en in de middag van 12.00-18.00 uur. Pinkeltjesland behoudt zich het recht voor om de opvang voor een halve dag stop te zetten indien aan deze voorwaarden niet meer wordt voldaan of als het om bedrijfseconomische redenen niet meer haalbaar is.

Verlengde opvang

Pinkeltjesland biedt verlengde opvang. Als je behoefte hebt jouw kind vroeger te brengen of later te halen, dan kun je gebruik maken van de vroege opvang (6.30-7.00 uur) of late opvang (18.00-18.30 uur). Hiervoor wordt een vast bedrag in rekening gebracht.

Pinkeltjesland flexibel

Flexibele opvang kan alle dagen van de week worden afgenomen in blokken van hele of halve dagen. Met een minimum van 22 uur per maand. Je geeft van tevoren aan op welke dagen je opvang wilt afnemen. De aanvraag voor de flexibele opvang moet 6 weken voordat de maand start waarin de opvang plaatsvindt, ontvangen zijn. Flexibele opvang is niet gegarandeerd maar altijd onder voorbehoud van beschikbare ruimte op de groepen. Nadat de planning gemaakt is, ontvang je een bevestiging dat de opvang door kan gaan.

De tarieven van onze opvangpakketten.

Wij zijn tot nu erg tevreden over Pinkeltjesland! Ons zoontje wordt goed opgevangen, speelt de hele dag en is met mooi weer veel buiten. De 'juffen' zijn bekwaam en weten aan het eind van de dag precies te vertellen hoe het is geweest.

Moeder van een zoontje op Pinkeltjesland

Ik ben erg tevreden over Pinkeltjesland. Vooral de insteek om zoveel mogelijk naar buiten te gaan en te kunnen ontdekken vind ik prettig.Over de leidsters ben ik ook zeer tevreden, ze lijken alles goed op orde te hebben.

Moeder van een dochter op Pinkeltjesland