Mijn Pinkeltjesland

LEKKER BUITEN

LEKKER BUITEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN

Volledig verzorgde opvang

Op het kinderdagverblijf biedt Pinkeltjesland volledige verzorging aan. Op een dag dat kinderen naar Pinkeltjesland komen hoef je als ouder nergens meer aan te denken. Je wordt 'volledig ontzorgd'.

Voeding

Wij kiezen er voor om de kinderen zoveel mogelijk gezonde producten aan te bieden. Op basis van advies van het voedingscentrum hebben wij een voedingsbeleid opgesteld. In het geval dat je kind een voedingsallergie kun je met de medewerkers de specificaties bespreken.

Plezier

Een kind ontwikkelt zich het beste wanneer het zich veilig voelt en plezier maakt. Op het kleinschalige Pinkeltjesland vindt je kind een waar avonturenpark. Een speciaal ingerichte omgeving waar altijd vriendjes zijn om mee te spelen en van alles te beleven is. Dit wordt compleet gemaakt door onze medewerkers die er van genieten om met jouw kind een leuke dag te beleven.

Verzorging

Pinkeltjesland biedt full service opvang. Luiers, zonnebrand en slaapzakjes worden door Pinkeltjesland verstrekt. Als uw kind een allergie heeft, kunt u dit aangeven en houden wij daar rekening mee.

Opvang bij Pinkeltjesland betekent rust voor jou als ouder.