Mijn Pinkeltjesland

LEKKER BUITEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN

 

 

 

 

Vanaf nu heeft Pinkeltjesland een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Ben jij een vrolijke pedagogisch medewerker? Vind jij het leuk om als vliegende keep te werken? Reageer dan meteen!

Pedagogisch medewerker bso 14 uur
Wonderland Groep
West Nederland


Wie wij zijn
Wonderland Groep is een professionele, groeiende, eigenwijze en informele organisatie met 5 kinderopvangorganisaties in midden en west Nederland. We hebben 30 locaties en 320 medewerkers. Iedere organisatie heeft een eigen identiteit en uitstraling. Wonderland Kinderopvang en Pinkeltjesland hebben verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties in Leiden, Haarlem, Overveen, Hillegom en Noordwijk. Bij al onze locaties staan ontdekken, ervaringen opdoen en mooie herinneringen maken centraal. Onze bso locaties hebben allemaal hun eigen karakter, uitstraling en groepssamenstelling. De kinderen krijgen de kans om te ontdekken waar zij van houden en waar hun talenten liggen. We bieden de kinderen activiteiten en workshops op het gebied van o.a. muziek, techniek en schilderen. Op onze sport bso’s is er aandacht voor sporten en bewegen.
Ons dynamische team bestaat uit medewerkers die schitteren door de inzet van zijn of haar unieke talent. Als medewerker krijg je veel verantwoordelijkheid en mogelijkheid voor eigen initiatief. Je krijgt veel vrijheid om met het team een activiteitenprogramma op te stellen en er op uit te gaan met de kinderen. Ontwikkeling en persoonlijke groei vinden wij belangrijk voor onze kinderen en voor onze medewerkers.

Wie jij bent
Als pedagogisch medewerker ga je op onze bso locaties van Wonderland Kinderopvang en Pinkeltjesland werken. Je werkt op verschillende groepen. Hierdoor leer je de organisatie goed kennen! Je gaat graag buiten op avontuur met de kinderen. Geen dag is hetzelfde! Jouw werkdagen zijn in overleg. Uiteraard beschik je over een relevant diploma volgens cao Kinderopvang.
Wij bieden
  • Leuke vrolijke kinderen, onze kinderen zijn de leukste, echt waar!
  • Salaris tussen € 2.116 en € 2.887 op basis van 36 uur per week.
  • Jaarcontract, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens cao Kinderopvang.
  • Opleidingen en ontwikkelmogelijkheden.
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ideeën.
  • Een collectieve zorgverzekering.
  • Sporten met korting.
  • En natuurlijk niet te vergeten gezellige teamuitjes.

Je bent welkom!
Ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken? Dan willen wij jou graag leren kennen! Vul onderstaand formulier in of stuur je cv naar

Meer informatie over Pinkeltjesland?
Wil je meer informatie over Pinkeltjesland? Check dan deze website of neem contact op met onze HR medewerker Nina Romsom via of 085-2733440.
 Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
 Beschikbaarheid

 Motivatie & CV
 Hoe heb je deze vacature gevonden?