Mijn Pinkeltjesland

LEKKER BUITEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN

 

 

 

 

Vanaf nu heeft Pinkeltjesland een nieuwe naam: Wonderland Kinderopvang. Klik hier om onze nieuwe website te bezoeken!

 

 

 

Logo wonderland met tag

Ben jij een pedagogisch medewerker die er graag op uit gaat in de natuur? Breng jij graag het grootste deel van je tijd buiten door? Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker bso
Pinkeltjesland Noordwijk
20 uur per week


Wie wij zijn
Pinkeltjesland is een kleine kinderopvangorganisatie met een informele en huiselijke sfeer, waarin iedereen elkaar kent. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang bevinden zich op verschillende locaties aan de rand van Noordwijk en Katwijk in een prachtige, autoluwe en groene omgeving. We onderscheiden ons met ons groenbeleid. Het kinderdagverblijf beschikt over grote, natuurlijke, groene buitenruimtes en we kweken groente uit eigen tuin. Uniek is onze buiten bso waar de kinderen de hele middag buiten zijn.
Samen met de pedagogisch medewerker trekken de kinderen erop uit om allerlei leuke activiteiten te ondernemen in de natuur. Zij begeleiden de kinderen iedere dag vanuit onze visie waarin uitdagen, ontdekken, ontwikkelen en genieten in een groene omgeving centraal staan.
Op het terrein van ’s Heeren Loo is een kinderboerderij en zijn er talloze plekken waar de kinderen de natuur kunnen ontdekken en buiten kunnen spelen. Ook zitten we vlakbij de duinen en de zee.

Als medewerker krijg je veel vrijheid om met het team een activiteitenprogramma op te stellen en er op uit te gaan met de kinderen. Ons kleinschalige team bestaat uit medewerkers die schitteren door de inzet van zijn of haar unieke talent. Ontwikkeling en persoonlijke groei vinden wij belangrijk voor onze kinderen en medewerkers.

Wie jij bent
Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de begeleiding, verzorging en ontwikkeling van kinderen van 4-12 jaar. Je ziet het als een uitdaging om de bso locatie samen met jouw collega’s naar een nog hoger niveau te tillen. Dit vraagt veel zelfstandigheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Jouw werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.
 • Uiteraard beschik je over een relevant diploma volgens cao Kinderopvang.

Wij bieden
 • Leuke vrolijke kinderen, onze kinderen zijn de leukste, echt waar!
 • Salaris tussen € 2.116 en € 2.887 op basis van 36 uur per week.
 • Jaarcontract, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens cao Kinderopvang.
 • Een kleinschalige, sfeervolle locatie met veel groen.
 • Veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Opleidingen en ontwikkelmogelijkheden.
 • Een collectieve zorgverzekering.
 • Sporten met korting.
 • En natuurlijk niet te vergeten gezellige teamuitjes.

Je bent welkom!
Ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken? Dan willen wij jou graag leren kennen! Vul onderstaand formulier in of stuur je cv naar

Meer informatie over Pinkeltjesland?
Wil je meer informatie over Pinkeltjesland? Check dan deze website of bel met onze locatiemanager Juliette Bots op 071-3614848.
 Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
 Beschikbaarheid

 Motivatie & CV
 Hoe heb je deze vacature gevonden?