Mijn Pinkeltjesland

LEKKER BUITEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN

Ben jij een flexibele pedagogisch medewerker die van aanpakken houdt?
Breng jij graag het grootste deel van je tijd buiten door? Ben jij op zoek naar een baan waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief?
Dan zoeken wij jou!

Pedagogisch medewerker kdv/bso
Pinkeltjesland Noordwijk
16 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding uren


Wie wij zijn
Pinkeltjesland is een kleine kinderopvangorganisatie met een informele en huiselijke sfeer, waarin iedereen elkaar kent. Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang bevinden zich op verschillende locaties aan de rand van Noordwijk en Katwijk in een prachtige, autoluwe en groene omgeving. We onderscheiden ons met ons groenbeleid. Uniek is onze reizende BSO die de kinderen de kans geeft om nieuwe ervaringen op te doen in een afwisselende omgeving. In plaats van een vast opvanglokaal, maken wij gebruik van alle faciliteiten in de omgeving. We gaan iedere dag op verkenningstocht naar bijvoorbeeld de duinen, het bos, de nabijgelegen manege en de sporthal. We beschikken over grote, natuurlijke, groene buitenruimtes en kweken groente uit eigen tuin. Als medewerker krijg je veel vrijheid om met het team een activiteitenprogramma op te stellen en er op uit te gaan met de kinderen. Ons kleinschalige en collegiale team bestaat uit medewerkers die schitteren door de inzet van zijn of haar unieke talent. Ontwikkeling en persoonlijke groei vinden wij belangrijk voor onze kinderen en medewerkers.

Wie jij bent
Als pedagogisch medewerker ga je op zowel op het KDV als de BSO werken. De ene dag doe je leuke activiteiten met de peuters en de andere dag ga je buiten op avontuur met de kinderen van de BSO. Geen dag is hetzelfde bij Pinkeltjesland! Je bent 5 dagen per week flexibel inzetbaar. Jouw werkdagen zijn in overleg. Je bent positief, flexibel en betrouwbaar. Je beschikt over een relevant diploma volgens cao Kinderopvang.

Wat wij bieden
 • Leuke vrolijke kinderen, onze kinderen zijn de leukste, echt waar!
 • Salaris tussen € 2.047 en € 2.793 op basis van 36 uur per week.
 • Jaarcontract, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens cao Kinderopvang.
 • Een contract voor 16 uur met de mogelijkheid tot uitbreiding.
 • Een kleinschalige, sfeervolle locatie met veel groen.
 • Opleidingen en ontwikkelmogelijkheden.
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ideeën.
 • Een collectieve zorgverzekering.
 • Sporten met korting.
 • Een goede werk-privé balans
 • En natuurlijk niet te vergeten gezellige teamuitjes.
Je bent welkom!
Ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken? Dan willen wij jou graag leren kennen! Vul onderstaand formulier in of stuur je cv naar

Meer informatie over Pinkeltjesland?
Wil je meer informatie over Pinkeltjesland? Check dan deze website of bel met onze locatiemanager Pauline van der Putte op 085-2733440.
 Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
 Beschikbaarheid

 Motivatie & CV
 Hoe heb je deze vacature gevonden?