Mijn Pinkeltjesland

ONTWIKKELEN

KINDEROPVANG

IN HET GROEN

Locatiemanager Kinderdagverblijf Pinkeltjesland

Ik ben Juliette Bots locatiemanager bij Kinderdagverblijf Pinkeltjesland. Pinkeltjesland is een unieke locatie midden in het groen in Noordwijk. Het bieden van kinderopvang van hoge kwaliteit is ons streven. Een plek waar kinderen met plezier naar binnen rennen en nieuwe dingen willen ontdekken. Een plek waar kinderen hun talent kunnen ontwikkelen doordat het aanbod van activiteiten uitdaagt tot ontwikkeling. Een plek waar we regelmatig uitstapjes maken.

Pedagogische kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, waarbij het welbevinden, 'plezier hebben' een belangrijk aandachtspunt is voor kinderen. Want vanuit plezier kan je verder ontwikkelen.
Ieder kind is uniek en wil gezien worden. Bij Pinkeltjesland zien zij de kinderen en geven wij de aandacht die het kind vraagt. Mijn team bestaat uit allemaal enthousiaste en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Zij geven de kinderen het vertrouwde gevoel. Voor ouders hebben wij een luisteren oor. Door de positieve en actieve houding van de medewerkers bestaat er een prettige en open sfeer.